Aankoop

Een huis kopen

Het kopen van een huis is vaak de grootste uitgave van uw leven. De zoektocht naar een nieuwe woning is dus maatwerk. Daarvoor bent u bij C & D makelaardij aan het juiste adres.

Het aankooptraject start met een vrijblijvend gesprek waarin u aangeeft wat uw woonwensen zijn en in welke prijsklasse u zoekt. Met die informatie gaan wij samen met u op zoek naar uw nieuwe woning.

Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen. Wij kijken kritisch naar de woning en stellen voor u de juiste vragen. Verder onderzoeken wij o.a. het bestemmingsplan, ontwikkelingen in de buurt, juridische- en milieu aspecten en geven een objectief oordeel.

Wanneer de geschikte woning is gevonden, bepalen we samen met u een biedingstrategie. Wij adviseren u over de koopsom en de voorwaarden en onderhandelen namens u tot overeenstemming is bereikt. Voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt inspecteren wij samen met u de woning. Mocht er toch iets niet in orde zijn dan kunnen we nog actie ondernemen voordat u de akte van levering tekent. Wij gaan met u mee naar de notaris voor het tekenen van de koopakte.

Zijn er nadat u eigenaar bent geworden nog problemen, dan kunt u natuurlijk ook altijd bij ons terecht en zullen wij proberen deze voor u op te lossen.

Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, neem dan contact met ons op.

Hebt u zelf al de meest geschikte woning gevonden, dan zijn wij uiteraard ook beschikbaar om u te begeleiden bij dit aankooptraject.

Meer informatie? Neem contact op met C&D Makelaardij.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?