Taxaties

Taxatie

Bij C & D Makelaardij kunt u terecht voor een deskundige taxatie. Wij onderscheiden ons door een ruime ervaring, grote regionale marktkennis, snelheid en accuratesse. Vanuit onze onafhankelijke positie bieden wij u een uiterst objectief en realistisch waardeoordeel van het te taxeren object. Een taxatierapport kan voor vele doeleinden nodig zijn. Bijvoorbeeld ten behoeve van de koop of verkoop van een woning, het afsluiten of oversluiten van een hypotheek maar ook bij het vaststellen van de waarde voor de verzekering.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor een taxatie, neem dan contact met ons op.

NWWI Taxatie

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) heeft tot doel de kwaliteit van taxatierapporten te optimaliseren. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI moeten aan strenge eisen voorwaarden voldoen. Het NWWI bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie als van de taxateur door voortdurend te controleren. Omdat C & D Makelaardij als NWWI taxateur verplicht is de taxatie volgens uniforme en strenge richtlijnen te onderbouwen, is voor u duidelijk zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een aantal geldverstrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Vraag een NWWI taxatie-opdracht aan

Beantwoord onderstaande vragen en verstuur het formulier. De taxateur neemt spoedig na ontvangst hiervan contact met u op.

Meer informatie? Neem contact op met C&D Makelaardij.

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?